top of page

BTTS Horsetrucks is uw specialist op het gebied van het vervoeren van uw paard(en). Naast de verkoop, verzorgen wij ook het onderhoud van uw paardenwagen en kunt u bij ons terecht voor de producten die benodigd zijn voor het veilig vervoeren van uw paard(en).
Wij richten ons op een hoge klanttevredenheid, oplossingen op maat en een goede service.

BTTS_Horstrucks_logo_DEF.png

Op 1 januari 2000 zijn wij gestart als Boelhouwer Truck & Trailer Service BV, een onderhoudsbedrijf dat gespecialiseerd is in paardenvrachtwagens. Door de jaren heen hebben wij veel paardenwagens voorzien van het onderhoud. Het effect van goede service gepaard met een hoge klanttevredenheid is groei.
 

Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ons sinds begin 2015 ook zijn gaan specialiseren in de verkoop als BTTS Horsetrucks en zijn daardoor nu officieel Krismar dealer in Nederland en Duitsland.
Het specialisme hebben wij verbreed en met hetzelfde enthousiasme zijn wij deze wagens gaan verkopen. Ons assortiment bestaat uit 2-horse trucks, die u mag rijden met een B-rijbewijs, maar ook uit grote paardenvrachtwagens die geschikt zijn voor het vervoeren van 3 tot 10 paarden. Deze kunnen uit voorraad geleverd worden of helemaal naar wens zelf worden samengesteld. Heeft u interesse in een horsetruck van BTTS Horsetrucks, kom dan eens bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek. Samen met iemand van onze verkoopafdeling kunnen wij uw wensen doornemen, ook helpen wij u graag met een scherp lease voorstel. 

 

Wij kunnen u niet alleen helpen bij het vervoer van uw paard(en), maar ook kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste transportoplossing voor de race & rally sport of service trucks! Voor elke toepassing kunnen wij u een oplossing bieden.  

 

Ook bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze huurtruck. Zo kunt u het gemak ervaren van een horsetruck, maar ook voor directe vervoersproblemen kunt u bij ons terecht. Eventueel kunnen wij zelfs een chauffeur voor u regelen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

bottom of page