top of page

Denkt u aan de aanschaf van een paardenwagen? Het is bij ons mogelijk om uw nieuwe of gebruikte paardenauto te leasen. Samen met onze lease expert informeren wij u graag over de mogelijkheden en voorwaarden en voorzien wij u van een scherp lease voorstel. 

Wat is Financial Lease?

Financial lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een paardenwagen aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van de wagen(s). Dit betekent dat je de horsetruck niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.


Wat betekent Financial Lease?

Middels financial lease koop je als ondernemer als het ware een horsetruck op afbetaling. Deze vorm van leasen is te vergelijken met het kopen van een huis: je sluit een hypotheek af en bent direct eigenaar van de woning. Het huis blijft onderpand van de bank. Dit geldt ook het aanschaffen van een horsetruck middels financial lease.
Je bent zelf economisch eigenaar en lost de lease binnen de vooraf besloten termijn af bij de bank. Zodra de leasetermijn is verstreken, ben jij volledig eigenaar en hoef je de horsetruck niet meer in te leveren. Dit betekent dat het maandelijkse bedrag dat je betaalt, een investering is in jouw eigen horsetruck. 

 

De voordelen van Financial Lease

Financial lease kent vele voordelen voor ondernemers. Zo wordt het aanschaffen van een paardenwagen met behulp van financial lease door de fiscus gezien als een investering in de onderneming. Hierdoor profiteer jij direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en BTW-teruggaaf.

Ook voordelen als onbeperkt kilometrage, behoud van schadevrije jaren, en de keuzevrijheid in o.a. onderhoud en verzekering maken deze leasevorm zo aantrekkelijk.
 

 • Enige leasevorm waarbij je profiteert van fiscale voordelen

 • Behoud van vermogen binnen de onderneming

 • Bepaal zelf de looptijd van het contract en hoogte van de maandtermijn

 • Boetevrij aflossen zonder hercalculaties

 • Aan het einde van het contract is de Horsetruck is eigendom van de ondernemer

 • Mogelijk voor starters en zzp’ers, óók zonder jaarcijfers

 • Ruime voorraad nieuwe horsetrucks en occasions, direct leverbaar

Particuliere Leasevorm

Een leasevorm die wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie, duidelijk en transparant.
De persoonlijke lening is een populaire financieringsvorm. U bepaalt vooraf de gewenste looptijd, die kan variëren tussen 12 en 120 maanden. Bij een lange looptijd zijn de maandlasten laag en bij een korte looptijd liggen die hoger, maar is de lening sneller voldaan.
De rente wordt bij het afsluiten vastgesteld en blijft onveranderd, zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Uiteindelijk betaalt u iedere maand een vast bedrag en weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast is er de mogelijkheid om boetevrij af te lossen.


Lager maandbedrag?
Wilt u graag een persoonlijke lening afsluiten, maar vind u het maandbedrag te hoog?
Door een slottermijn op te nemen in de overeenkomst, betaalt u aan het einde van de looptijd een deel van het gefinancierde bedrag. Er wordt tijdens de looptijd geen aflossing berekend op dit deel van de financiering waardoor de maandbedragen een stuk lager uitvallen. Een slottermijn is alleen mogelijk bij een financiering met een looptijd van maximaal 60 maanden.

 

Aan het einde van de looptijd kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:

 • 1. U ruilt de auto in tegen een nieuwe en sluit een nieuwe financiering af.

 • 2. U behoudt de auto en betaalt het slottermijn in één keer af.

  Wilt u graag weten of leasen tot uw mogelijkheden behoort? 
  Neem dan contact met ons op en wij helpen u hier graag mee verder!

   

Geld-lenen-kost-geld.jpg
bottom of page