top of page

Ook voor het vervoeren van 4 paarden of meer biedt Krismar een oplossing.
Eenvoud of luxe? Het is allemaal mogelijk bij een Krismar horsetruck! 

De paardenvrachtwagens van Krismar worden gebouwd als standaard voorraadwagens (Professional line) of helemaal naar wens (Exclusive line). De trucks zijn standaard voorzien van alle gemakken, zodat het aan u en uw paarden niets ontbreekt onderweg en op locatie. 

In de cabine ervaart u al het gemak en comfort, de horsetrucks van Krismar zijn standaard voorzien van een automatische versnellingsbak. Ook zijn de trucks volledig lucht geveerd, hierdoor verbeterd de stabiliteit en de aerodynamische eigenschappen van de truck. Wanneer de truck 3 assen heeft is deze ook verzien van een meesturende achteras. Natuurlijk wordt er ook aan de chauffeur gedacht, de cabine is voorzien van airco, radio met bluetooth verbinding en elektrisch bedienbare ramen en spiegels. Net als bij de 2 horse trucks zijn ook de horsetrucks van Krismar voorzien van een trekhaak.  Deze kan eventueel ook voorzien worden van een onderbouwtrekhaak voor grote aanhangers.

De living wordt heeft een keuken met koelkast, kookplaat en magnetron.
Ook is er in de living een flatscreen aanwezig, dit kan eventueel uitgebreid worden met een Blu-Ray speler en een soundbar. In de winter kunt u de living verwarmen door middel van de heteluchtverwarming en op een warme zomerdag verkoelen met de airco, zo kunt u dus het hele jaar op pad met de vrachtwagen!
De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Door de warm-koud watervoorziening kunt u altijd genieten van een warme douche na een lange dag op concours!
De mogelijkheden in de living zijn eindeloos. Wilt u een living van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, wasmachine en koffiemachine? Het is allemaal mogelijk.
Tevens kunnen de grote vrachtwagens voorzien worden van een dieselgenerator die zorgt voor de stroomvoorziening.

Het paardengedeelte biedt optimale veiligheid en comfort. De wagens zijn voorzien van verstelbare schotten, eventueel zijn knikschotten ook mogelijk, en de meeste wagens hebben zowel een zij- als een achter laadklep! De wagens kunnen voorzien van een lier voor een concourskast maar bij de grote wagens kan er ook aan de zijkant door middel van een lift een kast geplaatst worden.

Het paardengedeelte is voorzien van meerdere ventilatoren en temperatuur sensors zodat u kunt zorgen voor een optimaal klimaat. Ook bij de horsetrucks van Krismar kunt u voor een meerprijs kiezen voor een airco en een speciaal luchtvochtigheidssysteem. In de truck is er ook opbergruimte voor dekens door deze op te hangen in het dekenrek, welke geplaatst is boven de achterzijde van het paard.
Door de afspuitvoorziening kunt u uw paard van water voorzien op concours of tijdens het transport of geheel afspuiten na een inspanning.

Wij kunnen altijd trucks uit voorraad leveren waardoor u al snel op pad kunt.
U kunt ons actuele aanbod vinden op de volgende pagina.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor u bij de aanschaf van uw horsetruck?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren hier u graag over!

bottom of page