top of page

Om het gebruik van een tweepaardsauto's te ervaren kunt u deze bij ons huren. Ook bij onverwachtse vervoersproblemen helpen wij u graag, eventueel ook met chauffeur. 

De huurauto die wij beschikbaar hebben voor de verhuur is handgeschakeld en geschikt voor een B-rijbewijs, hier rijdt dus iedereen zo mee weg. De auto heeft 3 zitplaatsen in de cabine, elektrische ramen en een radio. Tevens is er een camerasysteem geïnstalleerd waarmee u vanuit de cabine zicht heeft op de paarden en met achteruit rijden. 

 

Middels de zijlader kunt u gemakkelijk uw paarden laden. De wagen is voorzien van een borstbalk. De twee zijraampjes en het dakluik bieden voldoende mogelijkheid tot ventilatie. De wanden zijn voorzien van dempend rubber. 

Voor meer informatie over onze verhuurauto kunt u contact met ons opnemen.

TERMIJNEN

Verschillende termijnen mogelijk, prijzen zijn exclusief 21 % BTW.


Dag: € 130,00 | 100 km vrij
Weekend: € 250,00 | 200 km vrij
Week: € 530,00 | 500 km vrij
4 weken: € 1.600,00 | 1.500 km vri
j

kilometers

Per huurperiode wordt er een vooraf vastgesteld aantal vrije kilometers gerekend.
 

Daarna wordt er € 0,25 exclusief BTW per gereden kilometer berekend. De auto wordt schoon en afgetankt meegegeven en zo verwachten wij de auto uiteraard ook weer terug.

Borg en eigen risico

Tevens vragen wij een borg van € 500,00 bij een huurperiode van een dag/weekend, voor een langere periode rekenen wij een borg van € 1000,00. Bij het retourneren van de auto worden de kilometerkosten verekend met de borg.

Uw eigen risico bij eventuele schade bedraagt maximaal
€ 1.000,00
exclusief BTW.

Snelle service

Autopech? Trailer een lekke band? En u wilt toch naar concours? Of een spoedbezoek aan de kliniek maar geen vervoer?
Het is mogelijk om binnen 24 uur een auto te huren.

bottom of page