top of page

oPEN DAG
 15 OKTOBER 2022

Wat een geweldige dag was het! 

De dag begon met een een obstakel run voor de Bixie ruiters, met 13 aanmeldingen al een groot succes voor de eerste keer. Alle ruitertjes hebben het parcours afgelegd. De snelste 3 mochten nog een finale rijden en wat was het spannend! 
Na het rijden was er nog de gelegenheid om te schminken en was het wachten op de prijsuitreiking. Alle ruitertjes gingen naar huis met een medaille, rozet en certificaat van deelname met daarop de tijd waarin zij het parcours hadden afgelegd.

Om 12:00 begon de eerste clinic.
Twee groepen, in totaal 6 combinaties gingen onder leiding van Jeroen Heijmans aan de slag met het losrijden en springen van een parcours. Na deze clinic heeft dressuuuramazone Zoë de Booij een kür op muziek gereden, wat een spektakel! 

De middag werd vervolgd met een demonstratie van Jesse Drent over bitloos rijden en vrijheidsdressuur, gevolgd door een demonstratie van Grand Prix ruiter Theo Hanzon. Aansluitend gaven beide ruiters een clinic aan 2 combinaties. 

Hierna volgde een leerzame clinic over het passen van een zadel gegeven door Country Mill. 
Dressuur jury Helma Hogendoorn begeleiden 2 groepen ruiters met het rijden van onderdelen uit hun proeven. En de dag werd afgesloten met de clinic 'Op weg naar de Grand Prix' gegeven door Edwin Bos en de ruiterbingo! 

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag!

bottom of page