top of page

oPEN DAG - 15 OKTOBER 2022

Met o.a. clinics en demonstraties van Jesse Drent, Theo Hanzon en Jeroen Heijmans!

Op zaterdag 15 oktober organiseren wij in samenwerking met RSV Barneveld een open dag op hun prachtige locatie aan de Thorbeckelaan 133 in Barneveld!


We beginnen de dag met obstakel run voor alle kleine ruiters & amazones en hun pony's! Samen met jouw pony en begeleider ga je een parcours afleggen, uiteraard gebeurd dit in het mooiste kostuum!

Hierna zal Jesse Drent een demonstratie geven, gevolgd door een demonstratie van dressuurruiter Theo Hanzon.

Na de demonstraties is er de mogelijkheid om bij beide ruiters een clinic te volgen. De clinic van Jesse zal in het teken staan van vrijheidsdressuur en Theo zal 2 Z/ZZ combinaties gaan begeleiden. Hierna zal de specialist van Country Mill een zadelcheck doen bij verschillende combinaties en uitleggen waar je op moet letten bij het passen van een zadel. In de loop van de middag zal Jeroen Heijmans 2 maal een springclinic geven (pony B/L en paarden M/Z/ZZ). Gevolgd door een clinic ´Door het oog van de jury´ van Helma van Hogendoorn, zij zal hierbij 3 combinaties beoordelen en helpen met het verbeteren van de oefening. Edwin Bos zal je vervolgens meenemen op weg naar de Grand Prix. Gedurende dag kunnen de kinderen zich laten schminken, zijn er diverse stands en natuurlijk zullen ook onze auto´s te bewonderen zijn! De dag zal worden afgesloten met een kür op muziek door Zoë de Booij gevolgd door ruiterbingo waarbij mooie prijzen te winnen zijn!


Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de obstakel run of aan één van de clinics meldt je dan aan vóór zaterdag 1 oktober 2022. Aanmelden kan door een korte introductie over jou & jouw pony/paard te mailen naar info@bttshorsetrucks.nl.


Toegang en deelname aan de clinics/activiteiten is GRATIS!


Comments


bottom of page