top of page

KRISMAR 2.5 TON HORSE TRAILER

De Krismar 2,5 ton trailer is speciaal ontworpen en heeft dezelfde strakke uitstraling als de 2-horsetrucks van Krismar. En niet alleen achter een tweepaardswagen staat deze strakke trailer ook elke luxe wagen kan en mag met deze trailer rijden (E-rijbewijs). Met een totaal gewicht van 1.180 kilo kunnen er gemakkelijk 2 paarden geladen worden. 

Het exterieur van de trailer is gemaakt van dezelfde materialen als de tweepaardswagens van Krismar. De trailer is uitgevoerd als hengstenuitvoering. Het middelste schot kan niet opzij geschoven worden maar draait weg zodat er één grote open ruimte gecreeerd kan worden voor het vervoeren van (meerdere) jonge paard(en). Om het paard te ondersteunen tijdens het remmen is de trailer voorzien van een borstbalk, ook aan de achterkant heeft de trailer een balk zodat wanneer de trailer geopend wordt het paard er niet meteen achteruit uit kan komen. 

De achterkant heeft 2 deuren die 180 graden draaien en voorzien zijn van magnetische sluitingen. De paarden kunnen geladen worden door middel van een laadklep of direct instappen vanaf de grond. De standaard versie van de trailer is al voorzien van vele extra's maar ook de trailers kunnen naar wens worden samengesteld!

bottom of page